Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

joi, 10 noiembrie 2011

Asociatia suporterilor ...



Dupa cum ati putut afla, ieri, 09.11.2011 am avut o intalnire cu reprezentantii Old Boys, pentru a vedea daca este sau nu oportuna infiintarea unei asociatii ai suporterilor Olimpiei. Concluzia discutiei a fost ca da, avem nevoie de o forma juridica pentru a fi reprezentati si pentru a da consistenta actiunilor noastre.
Scopul principal al asociatiei va fi strangerea intr-o forma legala a fondurilor necesare deplasarilor, coregrafiilor etc. De asemenea daca se va ajunge la un nivel adecvat al sumelor stranse, vom incerca sa premiem echipa la meciurile importante.
Ca sa nu fie discutii si comentarii aiurea, membrii Sezione Ostile nu au fost cooptati pentru ca o parte dintre ei nu impartasesc punctul nostru de vedere privind viata de suporter. De aceea, si numai de aceea, am decis ca dintre membrii fondatori sa faca parte doar membrii Commando Oli si Old Boys.
Ulterior fondarii ligii vom accepta si alti membrii, nu va fi un cerc inchis, iar toti cei care iubesc Olimpia vor avea posibilitatea de a se inscrie.
Precizam inca odata, ca nu ne erijam in reprezentantii tuturor suporterilor Olimpiei, si vom saluta orice alta initiativa de acest gen.
Sa fie intr-un ceas bun!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bani mai multi pentru bere inainte si dupa meci !

CO spunea...

curajos mai esti...