Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

duminică, 29 iunie 2008

Commando Oli la EURO...



inaintea meciului cu Franta...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari

Unknown spunea...

forza oli!!

DROBETINA spunea...

Respect baietii !

Anonim spunea...

Olimpia 2008 în Liga a-4-a
În sfîrşit aflăm ceva şi de Olimpia noastră. La AJF s-au pus bazele unui nou club, curat şi fără datorii pe numele lui...Olimpia 2008 Satu Mare. În primă fază echipa va juca în liga a-4-a în locul lăsat liber de dispariţia ...Someşului Satu Mare. Se va ocupa de club fosta glorie TIBI CSIK , iar conducerea care a şi obţinut CIS-ul e formată din Sttefan Silaghi, Cornel Ziman şi Zoltan Pataki.
Lotul e cam tinerel bazat pe juniorii lui Kincses , şi nu numai ai lui dar important e că se porneşte cu ceva la drum. Şi dacă ar fi jucat suporterii, vorba lui cosmin dan şi tot era bine. Numai să nu moară ideea de Olimpia. Să sperăm că primarul Ilyes, consilierii locali şi bineînţeles preşedintele CJ, Arpi Csehi nu vor rămîne indiferenţi şi vor încerca acum cînd se porneşte de la zero să finanţeze performanţa şi în fotbal. Să sperăm....cît priveşte acel hibrid al Consiliului judeţean cu CSJ Olimpia e ca şi copilul cu multe moaşe...adică s-a născut mort. Clubul.

Anonim spunea...

voi ramaneti cu olimpia 2008 sau muriti?

Anonim spunea...

noi suntem olimpia ...noi nu vom muri niciodata...vom fi acolo pentru toti care vor ceva