Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

miercuri, 1 octombrie 2008

Exista dreptate...


Dupa cum stiti, in urma protestului din 31 mai din incinta strandului Satu Mare, s-a intocmit un proces verbal de contraventie in valoare de 1400 RON... pe numele cui, conteaza mai putin, desi nu e greu de aflat. Va anuntam ca plingerea impotriva acelui proces verbal de contraventie a fost admisa... Cam atit...

27 de comentarii:

Anonim spunea...

Succes !

Anonim spunea...

și Gyuszi împacheta ciocolată!Să-i fie rușine edilului șăf că doar după alegeri a avut sînge n instalație ca să facă pe duru. Oricum fotbalul e sub pămînt ca și tot orașu de altfel.La Satu Mare. Și-i mulțumim din suflet pentru asta. Sa demoleze si stadionu ca sa stim o treaba macar. RUȘINE ILIEȘ!

Smallball spunea...

Si vedeti? Asa sa terminat totul...exact cum a vrut si gyuszi, lumea a uitat , nimic nu sa facut, nimic nu sa miscat, parca pana la meciul din Cupa Romaniei cel cu Simleul mai aveam ceva "sperante" ca poate va mai fi ceva, dar dupa ce am colindat jumate judetul sa vad un meci si am vazut doar o batjocura m-am saturat de tot. Pana si colegii mei de clasa sau saturat sa-si bata joc de mine pentru faptul ca mi-am sustinut (si imi voi sustine) echipa favorita :OLIMPIA Satu Mare. Va intreb acum ce facem? Mergem sa vedem o pseudo-Olimpia prin mocirlele din judet? sau ramanem resemnati cu gandul ca Olimpia noastra a disparut? Iar daca a disparut, chiar nimeni nu vrea sa o recupereze?! Nu ca as avea ceva cu Tibi Csik sau cu Szilaghi, dar aceasta Olimpia 2008 chiar nu ma atrage cu nimics.Sambata de sambata imi iau in gand ca duminica ma duc la meci sa vad ce se intampla, insa cand vine ziua meciului imi dau seama ca nu olimpia va juca. Asa ca domnilor care aveti ceva habar cu situatia actuala, va rog sa-mi spuneti si mie ce se intampla! La revedere

CO spunea...

Buna Small...

nu stim nimic pentru ca nu se intimpla nimic. Asta nu inseamna ca am uitat. O simpla amenda de 1400 de lei nu ne poate intimida, dar nepasarea celor din jur ne poate pune pe ginduri. Vom reveni in forta, doar CO implineste 10 ani, si musai sa sarbatorim cu un concert Cargo. Din pacate incepe un drum lung la capatul caruia speram sa gasim adevarata Olimpie... Momentan toti se asteapta sa mergem la meciurile CSM-ului, ca si cum am fi de profesie "suporteri" si ca o lada de bere ne poate face sa cintam pentru un sport pentru care multi dintre noi nu simt nimic. Eu zic ca ar trebui sa fie multumiti ca n-am fost acolo sa le stricam placerea asa cum au facut ei cu a noastra. O sala goala, in care se aud indicatiile antrenorilor, e suficienta pedeapsa pentru cei ce conduc azi orasul. Deocamdata e destul... Mai incolo, vedem noi...

Smallball spunea...

E ciudat ca ai amintit tocmai de CSM in ziua in care am "relansat" blogul csm-ului. Mie sincer imi place handbalul, am si practicat acest sport dar nu am fost la niciun meci al CSM-ului de pana acuma, in acelasi timp imi pare nespus de rau ca la primarie sau gasit bani pt handbal si baschet iar pentru Olimpia nu sa vrut sa gaseasca bani, insa eu pentru asta nu am nicio vina. Asta am spus-o doar pt ca in trecut am fost "criticat" pentru ca luam articolele de prin ziare despre csm si le puneam pe un blog. Cam atat pentru astazi, si abia astept concertul....macar acolo sa ne mai vedem si noi sa mai cantam..ca deja ma arde rau de o cantare.....

CO spunea...

N-are nici o legatura cu blogul tau. Eu spuneam ca lumea se astepta sa mergem si acolo ca si cum am fi de profesie suporteri. Atit. Felicitari pentru blog, iar cu CSM-ul chiar n-am nimic. Cu cei care au gasit bani pentru handbal si baschet, iar pentru fotbal nu, am ce am.

Anonim spunea...

Fotbalul nu se poate întreţine cu bani publici ! Fără oameni de afaceri interesaţi, care să investească în "afacerea" fotbal nu se realizează performanţe. Vedeţi toate echipele bune din ţară, A trecut perioada din regimultrecut, în care, din motive politice în primul rând, secretarii de partid de la conducerea oraşului aveau obligaţia susţinerii unei echipe de fotbal. De asemenea, ar trebui îăntrebaţi şi contribuabilii sătmăreni, dacă în locul reabilitării şi întreţinerii şcolilor şi grădiniţelor, a terenurilor de joacă, a parcurilor, a străzilor, a reabilitării cartierelor, a finanţării unor instituţii de cultură, a finanţării trasnportului în comun, etc. vor cu prioritate finanţarea unei echipe de fotbal. Şi cu cât.
Putem face doar cât se poate şi finanţa. Vă aşteptăm la dezbaterea bugetului local al municipiului Satu Mare pentru anul 2009 cu propuneri şi soluţii.

Smallball spunea...

daca nu se gasesc bani este tot vina celor care conduc destinele acestui oras, deoarece inseamna ca nu sunt in stare sa intocmeasca proiecte prin care sa castige bani pentru o buna parte din cele amintite de tine , "anonim" . Si tot la fel de vinovati sunt cei din primarie , CL, pentru ca nu urmaresc soarta banilor pe care ii dau la anumite institutii, exemplul cel mai bun este in invatamant unde judetul nostru anul acesta a primit cei mai multi bani, insa tot elevii sunt aceia care trebuie sa duca bani de acasa pt echipamente scolare(exemplu Ioan Slavici). Daca s-ar economisii bani din alte parti si acei bani ar fi investiti si in fotbal atunci contribuabilii satmareni ar avea si scoli moderne, si gradinite la nivel european si strazi reabilitate si cartiere frumoase si ar avea si ECHIPA DE FOTBAL!!! Si in al doilea rand sa nu credeti ca noi criticam doar de dragul de a critica, criticam pentru ca vedem ca in alte orase se poate si la noi nu! Un exemplu cat se poate de coerent este Tg.Mures, unde am fost si vara asta si am vazut strazi impecabile, de scoli ce sa mai vb., si uite ca acolo s-au gasit bani si pentru finantarea unui club de fotbal DOAR DIN BANII PRIMARIEI SI A CL.,deci (nu stiu cine esti/sunteti"anonim") dar nu mai prezentati primaria si primarul ca fiind NEVINOVATI!!!

Smallball spunea...

Si inca un lucru, mai lasati asta cu contribuabilii intrebati ca am vazut acum ceva vreme cum se fac aceste "chestionari ale populatiei". Mai tineti minte cand a fost dat publicitatii un astfel de chestionar si unde pe nu mai stiu care loc a iesit ceva de genu: "Finantarea echipei de rugby". Asa ca....Oricum stim cam pe unde ii doare pe "alesii nostrii" de contribuabili.

Anonim spunea...

Ce performante au realizat oamenii de fotbal din Satu Mare ca sa aibe tupeul sa ceara bani de la bugetul local ? Au luat echipa din Divizia A, au cheltuit toti banii incasati de la Steaua pe Daniel Prodan si au dus echipa in Divizia D. Cu echipa de handbal, dar si cu cea de baschet se pot realiza performante deosebite, chiar la nivel european, cu investitii minime. Cu bugetul unei echipe de Divizia B la fotbal, o echipa de handbal joaca in Liga Campionilor.

Anonim spunea...

eu nu dau 2 lei pe alte sporturi inafara de fotbal...
FOTBALUL este cel mai practicat sport din tara, daca nu ti-ai dat seama.

Smallball spunea...

Iuliu, atunci dute si aplauda la csm, poate te trezesti sa fii singur! Tu nu vei intelege niciodata ce inseamna pentru oameni Olimpia! Oamenii de fotbal nu inseamna rat,govor sau boudi, oamenii de fotbal inseamna Lajos Keizer, Daniel Claudiu Prodan, Gabor Gerstenmajer, Zoltan Ritli, Mircea Bolba,Tibi Csik, care credema au facut destule pentru fotbalul satmarean si fotbalul national.

CO spunea...

Au fost intrebati satmarenii daca vor sa bagam atitia bani in constructii absolut megalomane cum e pasajul pietonal Coposu?
Fra o baza de pornire, si aici vorbesc de bani publici ca la CFR Cluj, nu vine nici un om de afaceri. Sa nu-mi vorbesti de oameni de afaceri la CSM ca ma faci sa rid. La dezbaterile publice ce sa vedem? Ce am vazut la dezbaterea legata de urbanism? Un primar mistocar care ia totul in ris? Cu primarul ma voi intilni eventual la tribunal pentru denunt calomnios!

CO spunea...

"Cu echipa de handbal, dar si cu cea de baschet se pot realiza performante deosebite, chiar la nivel european, cu investitii minime." spre bucuria a 300 de satmareni... :)

Anonim spunea...

Au fost intrebati satmarenii in 2004 daca vor sa bage 12 miliarde de lei in Olimpia pentru a esua lamentabil in meciul cu CFR ?

Anonim spunea...

e nasol sa vrei sa impui ceva orasului si acesta sa nu vrea in ruptul capului sa te iubeasca pentru asta... in baza sondajului facut de primarie, la ora asta trebuia sa avem echipa de rugby... :)) la faza cu cfr au suporterii vreo vina? tot voi politicienii ati girat-o... unii din interes, altii de frica... a plecat rat, govor, boudi... asta era conditia ca sa se implice orasul. acum ca ei nu mai sint (nu ca ar fi fost mai buni) nu se mai inghesuie nimeni.

Anonim spunea...

toata lumea stie ca satmarenii vor divertisment.
e ca si cum ai merge la teatru, nu trebuie sa faci nimic ca el sa existe, se ocupa altii de asta, tu ca simplu spectator iti cumperi biletul de intrare ajutand astfel institutia sa se descurce un pic mai bine.
Daca ar fi fost baieti destepti cei CJ si CL ar fi ajutat Olimpia, dar cum ei nu sunt, prefera sa se foloseasca de arma prostului.
Nu e niciun secret ca Olimpia a fost motorasul lui Govor (membru PSD) si s-au mai afisat si altii cu echipa. Dar nici un pic de verde nu s-a vrut pe langa galben-albastru si PSD (habar n-am ei ce culori mai au).
Tarziu mi-am dat seama si eu.
Pe scurt, toata treaba a pornit in 2004, la alegerile locale, dupa deplasarea de pe Moina cand in toata presa locala se scria cum ca Radu Bud ar fi stat cu galeria, si altii la oficiala in meciul de acasa cu CFR Cluj.
Ce a zis Ilyes cu Szabo? "Las' ca vad baietii pe viitor".

CO spunea...

@Diu
Ai dreptate ... dupa alegeri nimeni n-a mai avut nevoie sa se afiseze alaturi de Olimpia pentru ca voturile erau deja impartite. Au aruncat-o ca pe o cirpa de care nu mai ai nevoie. Din pacate au reusit sa o duca atit de jos incit va fi foarte greu sa o ridicam de acolo. Era mai bine sa fie lasata sa moara acum citiva ani, dar de frica opiniei publice, doar veneau iar alegeri, in 2006-2008 s-au mai pompat bani publici cit sa nu moara pina la alegeri. Nu le-a iesit... Situatia Olimpiei este rodul "competentei" celor ce ne conduc... Am prezentat un proiect de revigorare a clubului, pornind de la reconstructia stadionului in forma unui complex care sa produca bani, dar inevitabil raspunsul a fost: nu sint bani, nu sint investitori. Dar nimeni nu si-a pus problema cum sa-i atraga... Deci e clar interesul pe care il au autoritatile pentru Olimpia...

Anonim spunea...

eu am auzit o varianta cum ca co e de vina pt situatia asta...."pt ca in2004 ei faceau campanie pnl si primarul gyuszy de aceea nu vrea sa ajute"!!!

CO spunea...

domnule dar ce importanti sintem! ma apuca risul ce prostii debiteaza unii pe aici. citi din CO faceau campanie? de cite ori ai vazut pe stadion vre-un insemn electoral in dreptul CO? da, am lucrat la ei pentru ca au fost singurii care la vremea aceea au acceptat ca la schimb cu afisajul sa ne finanteze deplasarile. asa am reusit sa ajungem la Hunedoara (de mai multe ori), la Vilcea, la Cluj, Gherla, Deva, Campia Turzii, Oradea, Arad... iar asta a fost in 2000. daca munca e o rusine, atunci sa ne fie... nimeni n-a fost obligat sa o faca.
da, in 2004 am sustinut alt candidat decit pe actualul primar si istoria ne arata ca am procedat corect. in 2008 n-am sustinut pe nimeni, dar nepasarea si aroganta actualului primar ne-a facut sa protestam. Si o vom mai face.

Anonim spunea...

In principiu aveti dreptate. In 2004 ati sustinut candidatul potrivit. Nu e iesit, asta e ! In 2008, chiar nu aveati pe cine sa sustineti, avind in vedere calitatea candidatilor.

Anonim spunea...

asta era noul zvon prin satu mare legat cu campania elctorala din 2004 si din pricina acestui fapt ilies este total anti suporterii olimpiei...poate pe undeva e un strop de adevar

CO spunea...

Eu cred ca e mai mult speculatie decit zvon. Normal ca nu poti spune ca tot grupul face politica, d'apoi ca toti sint cu acelasi partid. Concluzia este ca fara sa fii in politica nu contezi. Nimeni nu te baga in seama, mai ales daca apartii unui grup catalogat drept unul de alcolici sau huligani. Aflati ca din pacate pentru grup, dar totodata si din fericire, citiva membrii CO au parasit judetul pentru a-si continua studiile. Deci nu sintem tocmai adunatura de analfabeti pe care o arata altii cu degetul cind spunem lucrurilor pe nume. Asta e o arma tipica pentru politicieni: denigrarea.
Concluzie: ne-am implicat in politica pentru ca doar de aici poti schimba ceva. Din moment ce echipa nu avem, vom avea timp sa gindim si sa punem in aplicare alte proteste. Sintem pregatiti cu de toate: timp, nervi, avocati, etc.

Anonim spunea...

Cu totii la Carei, sa protestam sambata pentru Olimpia in fatza presedintelui Basescu ! Ce poate fi mai de efect !

CO spunea...

Ne salta SPP-ul inainte sa scoatem un cuvint... :) Cu jandarmii merge, ca sint cum sint, dar baietii aia chiar au scoala... De efect ar fi pentru ca am avea acoperire nationala...

Anonim spunea...

Trebuie sa precizez ca sunt din Sezione Ostile si nu din CO. Am fost simbata la meciurile de handbal si baschet si sincer mi-au placut. Nu cred ca daca exista hadbal si baschet, nu poate exista si fotbal in Satu Mare. Ar trebui sa fim mai pragmatici atunci cand cautam solutii pentru reinfiintarea Olimpiei !

CO spunea...

Toti sint liberi sa faca ce vor. Daca va place, mergeti... Nu trebuie sa dea nimeni nimanui explicatii. Poate ca veti reusi sa uitati si de Olimpia. De ce nu? Succes.
Va rog totusi sa lasam subiectul "alte sporturi" altora. Aici e vorba de fotbal in general, si de Olimpia in special. CSM-ul are blogul sau, puteti comenta acolo.