Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

marți, 13 ianuarie 2009

Remember? Partea a-II-a

Asa a inceput o poveste lunga de zece ani. Suna frumos dar doar citiva dintre noi stiu cit a fost de greu sa transformam 10 ani din viata in istorie. Obiectivele erau clare inca din 1999,

obiective care demonstreaza ca nu de mentalitate duceau lipsa cei din CO, ci de experienta data de stadion. Asa ca, meci de meci acasa, si in deplasari dupa posibilitati, am inceput sa ne facem datoria fata de club si culori. Faptul ca azi ne putem uita inapoi cu mindrie, si putem vedea ca obiectivele au fost atinse, ne multumeste.
Arad, Sibiu, Vilcea, Cluj, Cimpia Turzii, Timisoara, Sânnicolau Mare, Oradea, Zalau, Dej, Bistrita, Deva, Hunedoara, Petrosani, Inau, baia mare, sint deplasari de care-mi pot aduce momentan aminte.




Nu mai eram simpli spectatori, deja deveniseram ceva normal pe stadion, iar restul spectatorilor nu ne mai priveau ca pe niste simpli "lautari" ci cu respect.
De la un moment dat, tacerea noastra putea fi interpretata ca protest impotriva a ceea ce ne nemultumeste. N-am fost niciodata adeptii scandalurilor gratuite, dar intotdeauna am spus ce am avut de spus.
Va urma...

6 comentarii:

Anonim spunea...

mad driver, o fi dublura din crank :D

Anonim spunea...

@ [ Orice fel de propunere, idee, vor fi luate in discutie. Aici sau pe mail: commandooli@yahoo.com ]

probabil ca v-ati gandit deja:
- lansarea campaniei salvarii Olimpiei
- strangere de semnaturi
- un protest
- sustinere din partea fostilor jucatori
etc.

Istoria ne-o cere !

Smallball spunea...

Acest exemplu este exact ce sa intamplat la Ploiesti si unde au ajuns? au ajuns ca au venit ceva pampalici si le-au distrus tot ceea ce au creat. Ne rogi sa avem rabdare, rabdare avem, sperante nu prea.

Smallball spunea...

Si in legatura cu CO , sunt mandru ca am facut si fac parte din aceasta grupare alaturi de ceilalti baieti din peluza.

CO spunea...

Cer rabdare pentru ca daca nu o facem cu cap, riscam sa-si piarda lumea interesul. Am iesit in strada (vreo 80 am aprins luminari) am protestat (s-a lasat cu amenzi) si nimic. Exista metode dar nu e momentul pentru ele. Trebuie construit solid, sa atragem cit mai multi satmareni alaturi de noi, si abia atunci cind vom fi destui sa iesim sa cerem ca Olimpia sa fie sustinuta financiar de orasul si judetul pe care le-a reprezentat atitia ani. Raspunsuri de genul: o mina de huligani, nu sint bani, pe prea putini intereseaza, pot pune cu botul pe labe o actiune facuta acum de cei citiva care am mai ramas. Da ne-am gindit, planul e clar dar nu va fi divulgat decit la momentul potrivit. Sa-i lasam pe cei ce vor sa vada Olimpia moarta, sa fiarba putin. La momentul potrivit ii vom OBLIGA sa ne ia in seama.

CO spunea...

Si, dupa cum zice vorba: speranta moare ultima...