Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

duminică, 5 iunie 2011

Finala campionatului , un hop mic dar important...


N-am postat legat de finala campionatului de astazi, nu pentru ca n-ar fi important, ci pentru ca e un pas necesar pentru a ajunge acolo unde ar trebui sa fim in mod normal. Pina la accederea in divizia "B", suntem in etapa de "recuperare" a situatiei minime in care ar trebui sa fie Olimpia. Sper ca jucatorii (de conducere nu ma pronunt) constientizeaza ca sunt singurii care au ceva de pierdut. Oarul se afla in situatia privilegiata in care nu are decat de castigat: si invinsa, probabil vor da vina pe arbitraj sau alte motive (se zvoneste ca vor scoate echipa de pe teren daca se vor considera nedreptatiti) iar daca Doamne fereste castiga, nu trebuie sa va povestesc mai departe. In ceea ce priveste arbitrajul, nu am fost niciodata adeptul "sprijinului"oamenilor in negru, nici macar atunci cand Olimpia a fost favorizata. Parerea mea este ca daca n-ai valoare nu ai ce cauta mai sus. Asa ca, va rog, jucati corect, aratati-va valoarea pentru ca doar asa veti fi apreciati.

Rezultatele obtinute cu orice pret,
Atrag doar ura si dispret!

Am spus ca nu voi comenta despre conducere dar nu ma pot abtine. Umbla vorba ca ne-ar fi sprijinit financiar, si ca o vor face in continuare. va asigur ca tot ce am facut sezonul asta, fulare, coregrafii, afise, inclusiv ce veti vedea astazi e facut din banii nostrii, ai suporterilor, si nu vom accepta vreodata banii conducerii.

Niciun comentariu: