Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

"U" Cluj


Urmeaza meciul cu "U" Cluj II. Ca o coincidenta, in aceiasi zi, prima echipa a Universitatii Cluj joaca cu cei de la cfr cluj... Pentru a fi clar pentru toata lumea: noua nu ne plac cei de la cfr pentru anul 2004, cand Olimpia a pierdut promovarea asa cum a pierdut-o... Asta nu inseamna ca acesta este motivul pentru care avem o simpatie pentru "U". Intr-o perioada in care gruparile de suporteri din toata tara isi cautau identitatea, anii '90 adica, baietii din Vechia Guardia, Commando Zebras mai exact, ne-au invitat la Cluj la un turneu de fotbal. Au participat si cei de la UTA, Gherla parca si noi. O sa spuneti "mare lucru"... Da MARE LUCRU pentru ca atunci s-au pus bazele unei prietenii pe care nu o poate nega nimeni. Daca observati nu folosesc termenul fratie, atat de uzitat in ziua de azi, dar asta nu inseamna ca nu a existat mereu respectul reciproc. Mi-e dor de o bere bauta cu Alin, Georgatos, Elevu' &co... Asa cum mi-e dor de un meci pe "Moina"... Din pacate nu mai pot spera decat la prima... Sper sa-i vad sambata in Satu Mare... Fie ca sambata dupaamiaza sa castige cei mai buni... Iar seara in gruia, "U"!
PS: ca o concluzie, am fost prieteni cu "U" cu mult inante de a fi dusmanii cfr-ului...

6 comentarii:

D.S. spunea...

Respecte!

Anonim spunea...

cam greu sa vina cineva la satu-mare daca seara joaca cu cfr

CO spunea...

mda, dar putem spera... nu?

Anonim spunea...

mai are cineva de pe la voi poze de la meciul direct din anul cand am retrogradat din A?A fost intr-o vineri dupa masa prin 97 si deja eram ca si retrogradati.Am cautat si la voi pe site dar nu aveti poze asa vechi

CO spunea...

cautam... trimite un mail la commandooli@yahoo.com ca sa ti le trimitem in caz ca gasim

ALITIU spunea...

Te saluta Alin...Ce vemuri...Ai id-ul meu aici: asantamarian@yahoo.com
HAIDE ''U''! Respect OLI!