Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

vineri, 28 martie 2008

Unitate!

Evenimentele de vineri de la baia mare (scuzati expresia) au demonstrat doua lucruri: prostia unor purtatori de cascheta si bulan, si unitatea suporterilor satmareni... daca la un moment dat diferendele de pareri au dus la separarea lor in tribuna, vineri s-a demonstrat ca reunirea gruparilor galben albastre nu a fost doar de forma... vineri s-a reactionat ca un tot unitar, nimeni nu a fost lasat in urma, toti am fost una... Galeria cum zic unii, Brigada cum spunem noi... nu ne vom opri aici: cei care au abuzat de uniforma trebuie sa plateasca. Legile sint pentru toata lumea, nu doar pentru cei mici si neajutorati. Bulanul din dotare nu sporeste numarul de neuroni, si nici nu creste IQ-ul. Daca la Satu Mare se poate o colaborare civilizata cu cei ce asigura ordinea, cum se face ca in baia mare s-a intimplat altfel?
Nu e cazul sa ne miram ca altii nu ne respecta atunci cind ai nostrii conducatori: primar, consilieri locali si judeteni isi bat joc de simbolul nostru... Nu-i nimic, vom avea grija si de ei. Ce s-a intimplat vineri, din punctul de vedere al solidaritatii, se va repeta la nivel local si se va materializa in proteste impotriva celor care ne conduc. Am demonstrat ca fizic nimeni nu are de ce sa se teama de noi, dar politic si ca imagine... Nu incercati sa ne amenintati, nu puneti mina pe telefoane... noi nu avem nimic de pierdut pentru ca deja am pierdut ce ne era mai drag: OLIMPIA...

2 comentarii:

Anonim spunea...

De abia astept protestele din centru. Mai ales ca se implinesc 10 ani

antisri spunea...

se putea sa nu avem probleme cu TF,de fiecare data am avut ceva cu ei si culmea doar in Baia Mare!