Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

miercuri, 1 aprilie 2009

Olimpia -Soimii Madaras...

Noi existam...




Dar unde e Olimpia?

8 comentarii:

Anonim spunea...

bravo bah felicitari!!!!!frumos

CotOs spunea...

Bv voua..Chiar daca rivalitatea noastra este destul de mare,ceea ce ati realizat voi acolo este demn de urmat...

Anonim spunea...

felicitari baietilor de la satu mare!numai "U"

Anonim spunea...

singuri impotriva tuturor..

kutgw !

făniţă spunea...

nu v-au amendat pentru fumigene? :))

Satmareanu spunea...

Frumos.

Cristian spunea...

Extraordinar.Jos palaria.Sunt din Baia Mare dar voi demonstrati si dati zilnic o lectie de viata.Nu numai pentru noi,ci pentru tot ceea ce inseamna fenomenul ultras din toata tara !!! Pentru ca in ziua de azi, sunt aporape 20.000 de insi ce se considera,ultrasi si inca vreo cateva mii care injura fenomenul ultra,dar ei nu stiu ca prin modul si ceea ce face pt echipa,face parte dint-un lucru promovat in totalitate de ultrasi. (benere+ cel mai important : dragostea eterna fata de culari si de club !!!! ) aici sufera cam toti.Si acum zic : oare cati ,,ultrasi'' ai stelei ar mai fi in peluza alaturi de echipa ,cantand neincetat , daca ar fi in situatia olimpiei ? si lista ar continua,nu numai la stelisti e vorba...Asadar,repet : RESPECT inca odata si felicitari.Atunci cand vine vorba de o apreciere,trebuie sa apreciezi,orcat de dureros ar fi. Sunteti printre putinii dintre putini care stiu ce vor, si repet : Zilnic dati o lectie de viata !!!
Felicitari !!!

Cristian spunea...

Cu totul ca sunt baimarean,dar totul are o limita,si intodeauna trebuie apreciat ceea ce e frumos.Si va spun cu mana pe imina, chiar imi pare rau de situatia voastra ; erau vremuri bune atunci cand se juca fotbal intre cele 2 echipe,deplasari in numar mare,si lucruri ce nu vor fi sterse nciodata din memorie.Aici ma refer la meciurile de pana in 2002.Pt ca dupa aceea au fost tentative de meciuri.Si chiar daca la inceput poate mi-a parut bine de situatie,ca stiti vorba aia : ,,sa moara capra vecinului'' dar a inceput dorul.Parca lipseste ceva.Si pun pariu ca si unii dintre voi simtiti ca lipseste ceva...Pacat.Ajungem sa ne uitam la televizor pe pro tv la 21.45 sa vedem pe unirea urziceni,oras de aproape 9 ori mai mic decat baia mare...unde e baiamare,satu mare,oradea,u cluj,corvinul,petrolul,resita,uta ? acum ce urmeaza peste 2 ani / sa ia campionatul international curtea de arges ?