Daca, intr-o zi, ar sta Guta pe un bloc si ar ameninta ca se sinucide, 95% din populatia Romaniei ar plange si l-ar implora sa nu sara. Noi suntem printre cei 5% care ar lua o punga de popcorn, o sticla de bere rece, ne-am aseza relaxati pe un scaun si am striga: "Sari ba, n-ai tupeu!".

vineri, 5 noiembrie 2010

Daca nu noi, cine? Daca nu acum, cand?



Vine iarna, vin sarbatorile, si noi n-am mai facut cam de multisor niste fulare... Cam din 2005... Nu-i nimic, mai bine mai tarziu decit niciodata... Nu le facem pentru profit (in principiu le facem pentru membrii Peluzei Sud) deci va fi o editie mica, max 100 de bucati. In caz ca vor fi mai multi interesati vom ajuta conducerea cu informatii despre modalitatea de a produce mai multe.

23 de comentarii:

Anonim spunea...

nu ar fi mai bine fara acele patratele?

Anonim spunea...

dupa parerea mea arata super.Cat ar costa? As dori si eu una

CO spunea...

cui nu-i plac isi poate face linistit modelul dorit...

firfizon spunea...

exagerat eu vreau 3 ... de mic copil imi doream asa ceva ... deci 3 !! ca cine stie cand se vor mai face :D

ovidiu120 spunea...

de unde pot sa imi iau shi io una///...??.

Anonim spunea...

SI EU DORESC O BUCATA. DE UNDE POT CUMPARA?SI DE CAND?

CO spunea...

fularele vor ajunge la sfirsitul lunii. va vom anunta si de unde le veti putea cumpara si voi.

ovidiu120 spunea...

hei co imi spui aproximativ cat o sa coste un fular....ca ar dori mai multi shi sa stiu cat costa///.....shi daca se poate sa fie pus shi aici cand ajung fularele shi de unde pot cumpara....

CO spunea...

fularele sint pentru cei din peluza. ce ramane, vom vinde celor apropiati. Nu interpretati gresit, n-avem cu nimeni nimic, dar nu ne ocupam cu asa ceva: comercializarea de materiale promotionale pentru club. Asta e treaba conducerii, nu a noastra.

ovidiu120 spunea...

daca am putea lua legatura pe mess sau aa cv.....sa vb sa vad de unde ati comandat fularele shi ma ocup eu cum sa fac fulare pt totzi care isi doresc....nu pt profit as face pt suporterii olimpiei...shi eu tin cu olimpia//...

Anonim spunea...

ia uite si la ovidiu... se trezeste si asta ca ii trebuie fular. valabil si pentru ceilalti: pana acum de ce nu v-a trebuit fular?

ovidiu120 spunea...

anonim....shi pana acuma mio trebuit fular da de unde sa-mi iau?....imi zici shi mie?...tu crezi ca numa acuma is suporter al Olimpiei ca vrea sa promoveze shi castiga meci de meci?....daca vrei sa sti am fo la fiecare meci jucat akasa shi anu trecut shi daca a fost pe ultimele locuri//.....eu zic ca la mai multi le tre fulare da de unde sa-si procure?...

ovidiu120 spunea...

eu zic ca daca sar face o campanie shi una mica ca sa vina suporteri la stadion sa sustina Olimpia shi macar sa aiba un fular sau asa cv deja ar fi o atmosfera frumoasa....

CO spunea...

@Ovidiu

nu spune nimeni ca nu esti suporter daca nu vii in galerie, sau ca nu meriti fular. Problema este alt:, din experienta noastra stim ca se vor gasi "destepti" sa comenteze ca facem bani de pe urma clubului, ca nu e treaba noastra sa facem materiale promotionale pentru club. De aceea, noi ne-am comandat fulare, cam cit credem ca ne ajung noua. Daca mai raman, vor ajunge si la altii. Nu pentru profit.
Pentru restul lumii, exista oficiali ai clubului care sint indreptatiti (se poate citi si obligati) sa se ocupe de asa ceva. Stiu ca suna ironic, nu cred ca vor face vreodata, dar asta este crunta realitate: lipsesc atitea clubului asta (am auzit ca inclusiv contul bancar) incat fularele sau orice fel de promotionale nu figureaza pe lista de prioritati a clubului.

paci spunea...

Va salut cu stima! As vrea sa va felicit ptr tot cea ce faceti pentru clubul nostru drag...din pacate sunt la facultate la cluj si nu pot sa merg la stadion numai cand sunt acasa, dar am fost acuma cu negrestiul si chiar daca putin dar am simtit ceva din atmosfera aceea cand ne bateam la promovare in A. Totul e meritul vostru ...sper ca impreuna sa gasim o cale sa OLI sa avanseze...FORZA OLI si multa putere ptr a continua ce ati inceput...DOAMNE AJUTA!!! Ps daca raman din acele fulare sper sa postati pe site sau pe blog si modul cum ne-am putea achizitiona:)...Respect peluza sud, mersi;)

ovidiu120 spunea...

daca totusi ramane un fular scrieti pe blog shi ma uit io ca mia chiar miar trebuii.....

CO spunea...

trimiteti un mail la commandooli@yahoo.com

va vom anunta prin mail despre disponibilitate, pret si modalitate de achizitionare

The Tudor spunea...

Eu zic sa profitati de aceasta manevra pentru a promova si mai bine echipa, ce conteaza ca asa zisi "baieti destepti" o sa va acuze ca faceti bani si daca puneti un adaos comercial foarte bine faceti, macar voi faceti profit.Sau sa asteptam specialistii din conducere sa faca ceva ?
Probabil ca si ovidiu a vrut mai demult un fular cu olimpia doar ca nu a stiut unde sa isi procure unul, eu zic sa si comercializati, si poate vom vedea o atmosfera mai frumoasa, si un numar tot mai mare de participanti la meciuri.

Va doresc succes in continuare in ceea ce faceti, va voi urmari cu drag !

CO spunea...

Nu de baietii destepti ne deranjam noi, ci de aspectele legale. Am mai avut noi probleme legale diverse, si nu vrem sa ridicam nimanui mingea la fileu. Plus ca aceiasi baieti se vor lauda cu impactul pe care l-a avut "reinvierea" Olimpiei, cand de fapt totul e ca anul trecut. De ce nu apare un bvc transparent ca sa se vada ca jucatorii nu sint platiti? Asa ca nu e chiar atit de simplu... Din pacate... Poate ca ar fi bine sa organizam o intilnire pentru a discuta problemele astea... Sau macar un forum.

The Tudor spunea...

Ideea de forum nu e rea, dar totusi acum voi aveti posibilitatea sa creati stabilitate la echipa cu un numar mare si activ de suporteri pe stadion.Ca sa observe "conducatorii" nostri ca ceva se misca pe acolo, adevarul e ca fara un sponsor sau un investitor echipa nu se va ridica niciodata la rangul echipelor din divizia A, dar cu un numar mare de suporteri activi pe stadion etapa de etapa nu ar fi imposibil sa avem o echipa constanta in divizia B

P.S. Galeria e formata in mod ierarhic exista "lider" de galerie sa zic asa ?
Si daca DA, cum poti intra in galerie ?

CO spunea...

Posibilitatile noastre de a influenta ceea ce se intimpla la club sint limitate, aproape nule. Nici macar tribuna nu o influentam noi, pentru ca noi nu putem aduce oameni pe stadion. Nu stiu daca la ultimul meci s-a observat dar a existat o tensiune in peluza cauzata de prezenta jandarmilor... O sa spuneti ca asa e regulamentul. De acord, dar regulamentul nu spune ca trebuie facut "instructaj" cu fiecare purtator de fular in parte, nu spune ca trebuie sa legitimezi aiurea si sa ameninti cu evacuarea doar ca sa te afli in treaba. Dar spune clar ca jandarmii NU au ce cauta in stadion, decit la solicitarea observatorului. Dar la noi ca la nimenea... Cam cit de penibil e sa opresti la poarta flacoanele de suc si apa, cind stadionul e plin de bolovani pe care ii poti arunca oricand, oriunde si in oricine. De ce sa mai vina spectatorul sa moara de sete pe stadion? Sint atitea bube in organizare ca ma si mir cum de merge clubul asta.

Nu exista o regula despre cum poti fi membru al vreunei grupari... Pur si simplu vii, canti si esti "adoptat". Deciziile le ia grupul nu doar unul dintre noi. Deci nu exista lider in acceptiunea de "sef".

The Tudor spunea...

Problema jandarmilor pe stadion e una interesanta veche si care poate sa fie dezbatuta multa vreme, dar asa cum zici esti oprit sa intri cu flacoane de suc si sunt bolovani ce poti arunca, e clar ca mai sunt multe de reglementat pe acolo, poate in timp.

Sergiu! spunea...

Daa asta cu forumul nu poate fi decat o idee f buna... sa ne dezbatem ''probl'' interior...nu asa la ochii oricaruia care ar putea putea fi si rau intentionat!

Voua suporterilor Olimpiei..va urez numai de bine! si ne vedem in retur? unde? tot acolo! pe stadion unde ne e noua mai drag!

Salutari